Presurile profesionale, numite si bariere de praf, au un rol functional in protejarea suprafetelor interioare si in mentinerea standardului de curatenie in intreaga cladire, dar pot avea si un rol estetic in zona de intrare. Praful si particulele de murdarie aduse din exterior pe talpa incaltamintelor pot deteriora suprafetele finite ale pardoselilor, pot creste costurile de intretinere ale spatiilor interioare si, nu in ultimul rand, pot deteriora calitatea mediului interior, cu implicatii pana la deteriorarea sanatatii.

Read More
Posted in Noutati By admin store

Presurile igienice antibacteriene sunt destinate zonelor umede - dusuri, piscine, saune si vestiare. Ele pot fi prevazute cu suprafete anti-bacteriene a si sunt tratate cu polietilena pt a impiedica formarea bacteriilor si ciupercilor. Astfel, aceste presuri speciale sustin igiena in zonele umede, previn alunecarile si accidentarile si permit scurgerea apei si dau o senzatie de moale si cald in cazul mersului descult.

Read More
Posted in Noutati By presuri-profesionale.ro

Beneficiile covoraselor (runnerelor / presurilor) antioboseala sunt cel mai bine ilustrate de catre James M. Kendrick in articolul sau  publicat in revista Occupational Health&Safety din Aprilie 1999:

"Covorasele cu efect inhibitor al oboselii picioarelor sunt fabricate pentru a face corpul sa se miste si sa se incline natural, ceea ce impune muschilor gambei si coapsei, miscari subtile si delicate. Acest lucru ajuta la circulatia sangelui si impiedica ca acesta sa stagneze in vene, ce cauzeaza, ulterior efectul de oboseala."

Read More
Posted in Noutati By presuri-profesionale.ro
Loading...
Va rugam, asteptati...