Presurile igienice antibacteriene sunt destinate zonelor umede - dusuri, piscine, saune si vestiare. Ele pot fi prevazute cu suprafete anti-bacteriene a si sunt tratate cu polietilena pt a impiedica formarea bacteriilor si ciupercilor. Astfel, aceste presuri speciale sustin igiena in zonele umede, previn alunecarile si accidentarile si permit scurgerea apei si dau o senzatie de moale si cald in cazul mersului descult.

Sortimentatia noastra cuprinde doua modele de pres igienic:

  • presul Soft-Step, care se vinde la metru liniar, in forma de rola si
  • presul modular Lock-Tyle, un pres modular, format din placi de 30,48 x 30,48 cm.

Suprafata anti-bacteriana a presului igienic Soft-Step este tratata cu polietilena pt a impiedica formarea bacteriilor si ciupercilor si sustine igiena in zonele umede. Este prevazut cu suport anti-alunecare, permite scurgerea apei si da o senzatie de moale si cald in cazul mersului descult.

Presul Soft-Step este usor de instalat si montat. Pt zonele unde se necesita interconectarea mai multor fasii, asta se poate realiza prin cleme speciale, disponibile si ele la comanda.

Presul igienic Lok-Tyle este un pres modular igienic pt zone umede cum ar fi piscinele, vestiarele, saunele si dusurile sau chiar bucataria. Structura deschisa a presului cu gauri largi permite scurgerea usoara a apei, sapunului, samponului si lotiunilor. Configurarea sub forma de dale / panouri modulare a presului Lok-Tyle este ideala pentru a putea acoperi varii suprafete si poate usor fi configurata si reconfigurata in orice forma si dimensiune. Suprafata presului este cald si confortabil, non-poros si foarte usor de curatat. Este fabricat din PVC flexibil si foarte rezistent si este prevazut cu o suprafata puternica anti-alunecare.

Rampele si colturile disponibile pt presul igienic Lok-Tyle finiseaza perfect instalarea, pentru a preveni impiedicarile de covoras. Aceste accesorii pot veni in culori contrastante pentru un plus de siguranta.