Industrial

Industrial

Tabel Lista 

 1. Pres exterior spaghetti Citi 10 mm

  Dimensiuni: 120 cm x 6 m, 120 cm x 18 m.

  Latimi role (cm): 120 cm. Pe aceasta latime lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Stergatorul de exterior City de 10 mm este un pres de exterior non-absorbant fabricat din bucle de vinyl (motiv pentru care sunt denumite si presuri tip spaghete) menite sa razuiasca si sa retina murdaria de pe incaltaminte. Buclele de vinyl flexibile si rezistente la razele UV asigura performanta maxima in orice climat si se adapteaza oricarei suprafete. Nu absoarbe apa. Presul de exterior City de 10 mm cu strat suport reduce la minim riscul de alunecare a presului si tine mizeria adunata departe de pardoseala daca acesta este folosit in zonele de interior. Stratul de suport este confectionat din vinyl non-poros. Utilizare recomandata: in zone de trafic usor catre mediu, in zone de interior/exterior.

 2. Pres ind. alimentara Multi Mat II cu doua fete

  Dimensiuni: 91 cm x 122 cm , 91 cm x 244 cm.

   

  Presul anti-fatigue Multi Mat II poate fi folosit pe ambele fete. Are o suprafata puternic antiderapanta si un sistem de drenaj care permite evacuarea instanta a lichidelor varsate pe jos. Presul antioboseala Multi Mat II este disponibil in 2 culori diferite, ele fiind fabricate din 2 variante de compozitie de cauciuc pentru diferite nivele de protectie importiva uleiurilor si grasimilor si astfel corespund diferitelor cerinte din industria alimentara si unitati de prelucrare si procesare a alimentelor. Varianta rosie este fabricata 75% dintr-un compus e cauciuc nitrilic si astfel este adecvat zonelor uleioase si cu grasimi, iar varianta neagra a presului este fabricat 100% dintr-un amestec de cauciuc natural si astfel are o aplicatie generala. In plus, covorasul antioboseala Multi Mat II este disponibil in varianta cu si fara gauri de drenaj. Greutatea mica a presului faciliteaza manipularea si curatarea lui. Beneficiul sau ergonomic se datoreaza inaltimii de 9.5 mm a platformei de lucru. Avand inaltime mica, presul permite acces usor pentru orice tip de carucioare. Curatarea presului Multi Mat II se face cu detergent si jet de apa, asigurandu-i astfel o durata de viata indelungata.

 3. Pres ind. alimentara Multi Mat Solid

  Dimensiuni: 91 cm x 122 cm, 91 cm x 244 cm.

   

  Presul Multi Mat II poate fi folosit pe ambele fete. Are o suprafata puternic antiderapanta si un sistem de drenaj care permite evacuarea instanta a lichidelor varsate pe jos. Presul antioboseala Multi Mat II este disponibil in 2 culori diferite, ele fiind fabricate din 2 variante de compozitie de cauciuc pentru diferite nivele de protectie importiva uleiurilor si grasimilor si astfel corespund diferitelor cerinte din industria alimentara si unitati de prelucrare si procesare a alimentelor. Varianta rosie este fabricata 75% dintr-un compus e cauciuc nitrilic si astfel este adecvat zonelor uleioase si cu grasimi, iar varianta neagra a presului este fabricat 100% dintr-un amestec de cauciuc natural si astfel are o aplicatie generala. In plus, covorasul antioboseala Multi Mat II este disponibil in varianta cu si fara gauri de drenaj. Greutatea mica a presului faciliteaza manipularea si curatarea lui. Beneficiul sau ergonomic se datoreaza inaltimii de 9.5 mm a platformei de lucru. Avand inaltime mica, presul permite acces usor pentru orice tip de carucioare. Curatarea presului Multi Mat II se face cu detergent si jet de apa, asigurandu-i astfel o durata de viata indelungata.

 4. Pres industrial Airug

  Dimensiuni: 60 cm x 91 cm, 90 cm x 150 cm, 60 cm x 18,3 m , 91 cm x 18,3 m , 122 cm x 18,3 m

  Latimi role: 60 cm, 91 cm, 122 cm. Pe aceste latimi lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Presul de confort pentru zone uscate Airug face parte din categoria presurilor industriale antifatigue. Suprafata covorasului are un model tip nervura pentru imbunatatirea tractiunii.

 5. Pres industrial Sof-Tred

  Dimensiuni: 60 cm x 91 cm, 91 cm x 150 cm, 60 cm x 18.3 m, 91 cm x 18.3 m, 122 cm x 18.3 m

  Latimi role: 60 cm, 91 cm, 122 cm. Pe aceste latimi lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Presurile de confort pentru zone uscate Sof-Tred fac parte din categoria covoraselor industriale anti-fatigue. Suprafata presului Sof-Tred are un model tip prundis care asigura o tractiune non-directionala si il face usor de curatat si de intretinut.

 6. Pres interior Arrow Trax

  Dimensiuni: 60*90 cm | 90*150 cm | 120*180 cm | 130*300 cm | 130*600 cm

  Latimi role (cm): 130 cm | 200 cm . Pe aceste latimi lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Presul de interior Arrow Trax este un stergator absorbant cu o actiune foarte puternica de rezuire a murdariei ce se datoareaza modelului sau unic de "sageata". Este unul din cele mai populare modele de stergator profesional de interior datorita raportului pret-calitate foarte avantajos. Firele de polipropilena extrem de rezistente asigura atat retentia corespunzatoare a umezelii, cat si a mizeriei. Suportul dens de vinil este rezistent la umezeala si totodata reduce la minim riscul de alunecare. Utilizare recomandata: zone cu trafic mediu spre intens, partea de interior a intrarilor in scoli, universitati, cladiri publice, cladiri de birouri, centre sportive, mall-uri si magazine comerciale. Presul Arrow Trax este un pres Portico, deci poate fi folosi si in exterior, in zonele ferite de ploaie.

 7. Pres interior Guzzler

  Dimensiuni: 60*90 cm | 90*120 cm | 90*150 cm | 120*180 cm.

   

  Presul de interior Gruzzler este un stergator absorbant dur si rezistent cu un model "waffle" in relief care are dubla utilitate: inlatura murdaria si retine umezeala. Cu o margine si o baza intarita de cauciuc, stergatorul Gruzzler este potrivit traficului intens. Marginile de cauciuc ce ies in relief se comporta ca o tava si asigura o retentie de apa de pana la 6 litri / mp. Crampoanele de cauciuc de pe suportul stergatorului reduce la minim riscul de alunecare a acestuia si mentine presul la distanta de pardoseala pentru a asigura aerisirea si uscarea corespunzatoare. Utilizare recomandata: pe interior la intrari in Scoli, universitati, cladiri publice, centre sportive, mall-uri si magazine comerciale. Presul Guzzler este un pres Portico, adica poate fi folosit si in exterior, in zone ferite de ploaie.

 8. Pres interior Heritage Rib

  Dimensiuni: 60 * 90 cm | 90 * 150 cm | 120 * 180 cm | 120 * 240 cm. Aceste presuri au bordura perimetrala din cauciuc.

  Latimi role (cm): 120 cm. Pe aceasta latime lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Presul de interior Heritage Rib este un stergator absorbant, potrivit pentru trafic usor si moderat. Acest stergator are un aspect atractiv si o capacitatea buna de retentie a umezelii. Fibrele rezistente de polipropilena din care este confectionat presul asigura o indepartare corespunzatoare a mizeriei de pe incaltaminte. Este prevazut un suport de vinil anti-alunecare rezistent la umezeala care nu va pata pardoseala. Utilizare recomandata: zone cu trafic usor catre mediu, partea de interior a intrarilor in scoli, birouri si magazine comerciale.

 9. Pres interior Master Trax

  Latimi standard de role: 200 cm. Pe aceasta latime lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

  Dimensiune dale: 50 * 50 cm.

   

  Presurile de interior Master Trax sunt stergatoare absorbante extrem de durabile concepute pentru zonele de intrari largi, inclusiv aplicatii de la perete la perete. Ofera posibilitatea folosirea unor combinatii creative de forme si culori care va permite ca si zona de intrare sa devina parte a conceptului de design interior al incaperii. Stergatoarele profesionale Master Trax au o capacitate deosebita de a inlatura si retine mizeria si umezeala de pe incaltaminte si isi pastreaza aspectul estetic corespunzator pentru un timp indelungat. Utilizare recomandata: zone cu trafic intens si extrem, partea de interior a intrarilor (sau chiar in exterior in zone unde nu sunt expuse la ploaie, fiind un pres Portico) in mall-uri si magazine comerciale, aeroporturi, spitale, hoteluri, banci, restaurante, centre de fitness, lifturi, vestiare, patinoare, showroom-uri de masini, instituii publice.

 10. Pres interior Opera

  Dimensiuni : 90 * 305 cm (L) | 120 * 366 cm (XL) | 180 * 366 cm (XXL).

   

  Presul profesional de interior Opera este de fapt un sistem de presuri 3 in 1 care combina functionalitatea cu aspectul estetic. Bazat pe principiul "cu cat un este mai lung presul, cu atat este mai eficient", stergatorul de interior Opera este disponibil numai in 3 dimensiuni mari, fiecare cu cate trei zone: zona 1 - curata agresiv (razuieste) particulele mari de murdarie de pe talpa incaltamintelor zona 2 - combina razuirea cu uscarea prin zone cu diferite benzi pe directia traficului zona 3 - finalizeaza procesul de uscare a talpii incaltamintelor Inaltimea de 8 mm a presului de interior Opera permite si traversarea cu usurinta a carucioarelor.

Tabel Lista 

Loading...
Va rugam, asteptati...