Industrial

Industrial

Tabel Lista 

 1. Pres exterior spaghetti Citi 16 mm

  Dimensiuni: 120 cm x 6 m, 120 cm x 18 m.

  Latimi role (cm): 120 cm. Pe aceasta latime lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Stergatorul de exterior Citi de 16 mm este un pres de exterior non-absorbant fabricat din bucle de vinyl (motiv pentru care sunt denumite si presuri tip spaghete) menite sa razuiasca si sa retina murdaria de pe incaltaminte. Buclele de vinyl flexibile si rezistente la razele UV asigura performanta maxima in orice climat si se adapteaza oricarei suprafete. Nu absoarbe apa. Presul de exterior City de 16 mm cu suport reduce la minim riscul de alunecare a presului si tine mizeria adunata departe de pardoseala daca acesta este folosit in zonele de interior. Stratul de suport este confectionat din vinyl non-poros. Utilizare recomandata: in zone de trafic intens, in zone de interior.

 2. Pres ind. alimentara Superflow

  Dimensiuni: 91 cm x 152 cm, 122 cm x 183 cm.

   

  Presul anti-fatigue Superflow poate fi folosit pe ambele fete. Are o suprafata antialunecare si un sistem de drenaj care permite evacuarea instanta a lichidelor varsate pe jos. Fabricat dintr-un compus de cauciuc reziliant, acest covoras antioboseala asigura un nivel de confort remarcabil. Presul Superflow este prevazut cu rampa pe toate cele 4 laturi, asigurand acces usor cu orice tip de carucioare. Greutatea mica a presului faciliteaza manipularea si curatarea lui. Beneficiul sau ergonomic se datoreaza inaltimii de 16 mm a platformei de lucru. Curatarea presului Superflow se face cu detergent si jet de apa, asigurandu-i astfel o durata de viata indelungata.

 3. Pres industrial ESD Diamond Stat

  Dimensiuni: 91 cm x 150 cm, 91 cm x 300 cm, 91 cm x 22.8 m.

  Latimi role : 91 cm. Pe aceste latimi lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

   

  Presul industrial antistatic ESD Diamond Stat este disipativ static in combinatie cu o suprafata laminata si o baza buretoasa pentru confort maxim. Are un design "deck plate" pentru aderenta si pentru intoarceri usoare si este prevazut cu mufa mama cu filet interior de 10 mm, cablu pentru impamantare si rampe-nivel pe toate cele 4 laturi pentru inlaturarea riscului de impiedicare. Tehnologie de fabricatie Uni-Fusion TM.Covorasul industrial antistatic ESD este disponibil si in sisteme modulare: module patrate cu sistem de interconectare permit asamblarea lor la fata locului.

Tabel Lista 

Loading...
Va rugam, asteptati...