Pres personalizat Logo Standard

Dimensiuni: 60 cm x 90 cm, 90 cm x 120 cm, 90 cm x 150 cm, 90 cm x 300 cm, 120 cm x 180 cm.

Latimi role (cm): 90 cm | 120 cm. Pe aceste latimi lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.

 

Presul de interior personalizabil Logo Standard este un stergator absorbant multi-functional care nu doar curata talpa incaltamintelor prin retentia prafului si umezelii, ci asigura si oportunitatea promovarii brandului sau numelui unei institutii, avand in vedere faptul ca majoritatea oamenilor se uita la intrare prima data pe pardoseala. Tehnologia Brilliant Step ofera posibilitatea de a reproduce imagini complexe, efecte tridimensionale, linii fine si nuante delicate de lumini si umbre. Suportul presului este rezistent la ulei si grasimi si este prevazut cu mici crampoane pentru a reduce la minim riscul alunecarii stergatorului pe pardoseala si pentru a permite aerisirea si uscarea corespunzatoare. Utilizare recomandata: zone cu trafic redus, partea de interior a intrarilor in birouri, magazine, restaurante. Mod de intretinere: prin aspirare.


[ citeste in continuare ] [ restrange descrierea ]
  • Culori
  • Detalii Tehnice

Mai multe informatii

Produse / Tip Presuri Interior, Presuri Personalizate
Tip zona interior
Trafic comercial usor
Inaltime totala (mm) 6
Caracteristici speciale
acces scaune-rotile
curata-mizeria
grad absorbtie
presuri-interior
rezistent-foc
trafic-usor
Greutate totala (kg/mp) 2,7
Compozitie fir 100% poliamida
Latimi role (cm) 90 cm | 120 cm. Pe aceste latimi lungimea presurilor poate fi customizata in functie de nevoile clientului.
Rezistenta la foc EN 13501-1
Mod de intretinere Curatare prin aspirare sau jet de apa.
Suport vinyl negru
Fisiere / Descarca
Loading...
Va rugam, asteptati...